prijsvergelijken

Online televisie kijken vergelijken

26 augustus 2015 (laatste wijziging 9 maart 2016) door Suzanne

Online televisie kijken is tegenwoordig bij veel providers normaal binnen het Alles-in-1 abonnement. Wat je met zo'n extra optie kan, verschilt natuurlijk per provider. Het is de moeite waard om het aanbod van online televisie kijken per internet en TV-provider te vergelijken!

Online televisie kijken vergelijken

Je kan online tv kijken vergelijken in onze vergelijker, toch is het wel handig om onderstaand artikel even door te nemen zodat je al een indruk hebt wat er beschikbaar is en nog belangrijker: wat jij wilt.

Online televisie kijken bij KPN

Als je interactieve TV van KPN ontvangt, kun je via een app gratis online televisie kijken. Je ontvangt op je mobiel, tablet of computer 35 zenders. Onderweg televisie kijken, bijvoorbeeld in de trein, is alleen mogelijk op je smartphone en tablet. Verder kun je alleen via de computer films huren via de Videotheek. Je kunt ook programma's vanaf een afstand opnemen, mits je dit in je TV-pakket hebt. Programma's die al bezig zijn kun je maximaal een minuut op pauze zetten - dit is niet mogelijk via de computer. Programma Gemist is beschikbaar op alle apparaten!

Als je onderweg televisie kijkt, waar je dus een ander Wifi-netwerk voor nodig hebt, ontvang je iets minder zenders dan wanneer je thuis op je apparaten TV kijkt.

Online televisie kijken bij Online

Ook bij Online kun je gratis een app downloaden zodra je een abonnement met Interactieve TV hebt afgesloten. Hierbij kun je met je smartphone of tablet door je televisiegids bladeren en zien wat er allemaal op TV komt. Programma's opnemen kun je overal met een wifi-verbinding of 3G doen, en deze opnames kun je ook overal kijken! Ook het delen van je favoriete programma's via social media is mogelijk. Je smartphone of tablet is overigens ook te gebruiken als afstandbediening. Herinneringen die je op de TV instelt, zijn te zien op al je mobiele apparaten. Het is ten slotte ook mogelijk om programma's van je telefoon of tablet door te sturen naar de televisie.

Online televisie kijken bij Ziggo

Elke klant van Ziggo kan de Horizon Go app gebruiken, via het account van Mijn Ziggo. Je krijgt hierbij meer dan 100 zenders voor thuis en onderweg. Via wifi ontvang je wel meer zenders dan via 3- of 4G. Online je televisiegids bekijken is ook mogelijk. Heb je een programma gemist? In dat geval kun je deze in je eigen tijd terugkijken! Als je een TV Extra abonnement hebt, zijn de films en series van My Prime gratis online te zien. Programma's die je opgenomen hebt zijn op elk apparaat beschikbaar.

Online televisie kijken bij Telfort

Telfort biedt twee manieren aan om online televisie te kijken, via de website of via een app. Alleen via de app kun je ook buitenshuis (dus via 3- of 4G) online televisie kijken. Opgenomen programma's kun je op elk apparaat terugkijken, en zijn een jaar lang beschikbaar. Programma's opnemen buitenshuis is ook mogelijk. Verder kun je een programma die je op de televisie aan het kijken was, gewoon verder kijken op een ander apparaat of andersom. Het is niet mogelijk om onderweg programma's terug te kijken.

Online televisie kijken bij XS4All

Ook de provider XS4All biedt twee varianten van online televisie kijken aan, via een website of via een app. Veel populaire zenders zijn beschikbaar, en als je een extra televisiepakket hebt kun je deze programma's ook online kijken. Veel extra opties zijn met Web TV helaas niet mogelijk, waardoor XS4All wat achterloopt op andere providers.

Online televisie kijken bij Tele2

Met de app van Tele2 kun je in en om het huis genieten van populaire zenders. Let wel op dat onderweg televisie kijken niet mogelijk is; je hebt altijd het thuisnetwerk nodig. Net als XS4All is het alleen mogelijk om live televisie te kijken, dus extra functionaliteiten biedt Online kijken niet.

Online televisie kijken

Suzanne