prijsvergelijken

Combivoordeel van alle internetproviders op een rij

7 juni 2016 (laatste wijziging 16 december 2016) door Michelle

Sommige internetproviders bieden ook mobiele telefonie aan. Combivoordeel krijg je als je verschillende diensten van een provider afneemt: combineer de mobiele services met internetservices. Ik zet in dit artikel op een rij welke diensten je moet combineren om in aanmerking te komen voor de voordelen bij deze providers. En uiteraard wat deze voordelen zijn. Let op: niet iedere provider geeft combivoordeel ook al hoor je de term regelmatig. Providers die dit wel geven zijn o.a. KPN en Telfort. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen en gaat internet vergelijken, dan wordt op een gegeven moment gevraagd: 'Ik ben mobiel bij...', vink daar de provider aan waarbij jij (of iemand uit jouw huishouden/gezin) een mobiel abonnement heeft. Combivoordeel wordt dan in de resultaten voor je meegewogen.

Combivoordeel internetprovider KPN

Bij KPN zit je goed als je geïnteresseerd bent in combivoordeel. Om bij KPN in aanmerking te komen voor combivoordeel moet je kiezen voor KPN Compleet. KPN Compleet houdt in dat je zowel een mobiel abonnement hebt en een internetabonnement. Dit kan een abonnement zijn met alleen internet, internet+tv, internet+bellen of een alles-in-1 abonnement. Hoe meer je combineert, hoe meer keuze je hebt uit je voordelen. Het minimum wat je moet combineren om in aanmerking te komen voor combivoordeel is: één mobiel abonnement en alleen internet. Dan heb je de keuze uit €5,- korting per maand* op ieder mobiel abonnement of dubbele SMS, belminuten en mobiele data.

Alle opties die KPN aanbiedt zijn:

 • €5,- korting per maand op ieder mobiel abonnement
 • Eén gratis zenderpakket: HBO-pakket, pluspakket of een kidspakket
 • Dubbele hoeveelheid SMS, belminuten en mobiele data
 • Gratis bellen naar de telefoonnummers geregistreerd op jouw adres (incl. mobiel)
 • Je mobiele data delen via MijnKPN met de telefoonnummers op één adres

Als je wilt weten op welke voordelen jij recht hebt als KPN klant, ga dan naar hun site. Daar kan je invullen wat je van hen afneemt en zien wat je opties zijn. Daarna kan je daar aangeven voor welk voordeel jij kiest.

Combivoordeel internetprovider Telfort

Telfort is een dochterbedrijf van KPN. Telfort geeft net als KPN veel voordelen als je bij hen zowel een mobiel abonnement hebt als thuis bent aangesloten. Je kan op de site van Telfort invullen wat je van hen afneemt; mobiel bellen, mobiel internet, internet (thuis) en interactieve tv. Als je aangeeft dat je een aantal van deze services combineert dan krijg je daarna te zien uit welke voordelen je kan kiezen. Combivoordeel bij Telfort is vrij populair.

Internet en mobiel combineren bij Telfort

Als je mobiel bellen en/of mobiel internet combineert met internet voor thuis, dan mag je iedere maand kiezen tussen:

 • Telfort Veilig gratis ontvangen
 • Twee keer zoveel mobiele data, belminuten en sms'jes.

Telfort Veilig kan drie apparaten beschermen tegen virussen, pop-ups, spam en het beschermt persoonsgegevens. Je kan Telfort Veilig gebruiken met iOS, Android, Windows en Mac OS.

Alle opties combineren bij Telfort

Als je alle opties combineert dan kan is de keuze wat uitgebreider:

 • dubbele data, belminuten en sms'jes
 • Telfort Veilig gratis ontvangen
 • Een gratis HBO-pakket, Opnemen pakket of Kids pakket
 • €5,- korting per maand* op de factuur waar ook je interactieve tv op staat.

Je kan jouw voordeel aanvragen op de site van Telfort nadat je hebt aangegeven wat je van hen afneemt. Dit aanvragen doe je door een formulier in te vullen waarop je je Telfort gegevens invult (adres, naam etc.) en je mobiele telefoonnummer.

Combivoordeel internetprovider Ziggo

Ziggo biedt ook een soort combivoordeel. Klanten met een internetabonnement krijgen de mogelijkheid om goedkoop mobiel te bellen. Daarvoor biedt Ziggo een voordelig Sim Only-abonnement aan. Zolang je Ziggo klant bent ontvang je € 5,- korting per maand* en 50% meer data per maand. De bundel is maandelijks opzegbaar en aanpasbaar en met 4G-internet in alle bundels. En wanneer je op vakantie bent in de EU dan bel en sms je gewoon uit je bundel. Ziggo biedt ook extra voordeel doordat je bij Connect&Play Max en Connect&Play Complete MyPrime gratis krijgt. MyPrime is een film en seriedienst van Ziggo zelf, dit kost anders €6,95*.

Combivoordeel overige providers

Met combivoordeel bedoelen we extra voordelen als je internetdiensten en mobiele diensten afneemt bij dezelfde provider en je daardoor iets extra's ontvangt of een korting. De meeste providers bieden in die zin dus geen combivoordeel aan. Maar sommige providers geven in zekere zin wel extra voordeel; Online bijvoorbeeld geeft korting op tv in het buitenland van CanalDigitaal. Dit is dus ook een voordeel maar je krijgt niet zoals bij Ziggo, KPN of Telfort iets gratis of met grote korting omdat je meer abonnementen hebt. 

*Dit artikel is een momentopname en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Providers kunnen prijzen ten alle tijde wijzigen.

 

Combivoordeel van provides op een rij-01

Michelle

Mijn naam is Michelle. Ik ben een IBO-student aan de Universiteit Leiden en ben redacteur bij Prijsvergelijken.nl. Doordat ik veel schrijf over internetpakketten en mobiele telefonie, ben ik nu specialist op het gebied van internet en tv en mobiele abonnementen. Als content medewerker doe ik altijd mijn best om complexe producten zo duidelijk mogelijk uit te leggen in artikelen om zo klanten verder te helpen.