prijsvergelijken

Beste apps voor TV kijken op je tablet

8 december 2015 (laatste wijziging 2 maart 2016) door Coen

De beste apps voor tv kijken op je tablet hebben we voor je uitgezocht, want bij de meeste Internet-en-tv pakketten zit 'tv op tablet' in het pakket, maar niet iedereen weet hoe je dat gebruikt en of je er nog iets voor moet installeren. Daarom selecteerden wij voor jou de beste vier tv-kijken apps voor tablet!

Beste apps voor tv kijken op je tablet

Horizon Go app (Ziggo)

Waarop werkt de Horizon Go app? Je hebt nodig: een televisie van Ziggo of een tablet of smartphone met Android versie 4 of hoger/ Apple iOS versie 7 of hoger, een account en internet op je mobiel of tablet via WiFi.

Waar werkt het? De app kun je op maximaal drie apparaten tegelijk gebruiken. De Horizon Go app biedt ook een tv en het werkt overal in Nederland!

Hoeveel kost het? De Horizon Go app van Ziggo is helemaal gratis voor Ziggo klanten. Wanneer je buitenshuis via 3G of 4G internet tv kijkt, gebruik je wel data uit je mobiele databundel. 

Wat kan je ermee? Jij beheert de app helemaal zelf! Zo bepaal je de indeling van de zenders, maar kun je ook instellen wat de kinderen wel- en niet mogen zien. 

KPN iTV app

Waarop werkt de KPN iTV app? De app is te gebruiken op je PC, smartphone, laptop en tablet. De app biedt je onderweg live tv kijken, programma´s terugkijken en meer!

Waar werkt het? Om je opnames terug te kijken of je zenders(live) te volgen dien je verbonden te zijn met internetverbinding. Buitenshuis werkt de app op 3- of 4G. Het werkt overal in Nederland!

Hoeveel kost het? De app KPN iTV Online is gratis te downloaden bij interactieve tv van KPN.

Wat kan je ermee? Programma´s inplannen, terugkijken en ´live tv´ kijken

Telfort OnlineTV

Waarop werkt Telfort OnlineTV? Via je eigen internetverbinding kijk je op je smartphone, tablet of PC televisie overal in Nederland naar ruim dertig populaire tv-zenders.

Waar werkt het? Maak je gebruik van je eigen internetverbinding? Dan biedt interactieve Online tv van Telfort je 30 populaire zenders op je smartphone, laptop en tablet! Maak je ook gebruik van het kidspakket van Telfort? Dan zit deze ook bij Online tv van Telfort.

Hoeveel kost het? De applicatie is gratis wanneer je al een klant van Telfort bent en is niet los af te sluiten.

Wat kan je ermee? Thuis kun je door een ruim aanbod van programma´s en films bladeren en uitzendingen terugkijken wanneer jij wilt. 

HBO GO app

Waarop werkt de HBO GO app? De HBO GO app werkt op je smartphone, tablet, computer of televisie!

Waar werkt het? Overal in Nederland en zelfs wanneer je in het buitenland bent! Geef alleen wel aan bij de lokale aanbieder dat je de HBO GO app in een ander land dan Nederland wilt gebruiken. Helaas is er in het buitenland geen Nederlandse ondertiteling aanwezig.

Hoeveel kost het? De HBO GO app is een gratis toevoeging op een HBO pakket bij een van de aanbieders, en is niet los verkrijgbaar. De HBO GO app is alleen beschikbaar voor klanten met een lopend abonnement bij o.a. KPN, Ziggo en Telfort.

Wat kan je ermee? Series en films kijken op je smartphone, waar dan ook.

 

tv kijk apps

Coen